FÅ EN UNIK INBLICK I HANDBOLLS-VM TILLSAMMANS MED BLÅKLÄDER

Det har äntligen blivit dags för premiär av IHF Men’s World Championship i Danmark och Tyskland! Blåkläder är stolt officiell sponsor till Handbolls-VM och i dag kan företaget för arbetskläder annonsera att man kommer kunna bjuda alla handbollsälskare på unikt och exklusivt material från turneringen.

I samarbete med Lagardère Sports, exklusiv rättighetsinnehavare av media för IHF Men’s World Championship, kommer Blåkläder att ge handbollsfans över hela världen en innovativ upplevelse i form av klipp och filmer från Handbolls-VM i företagets digitala kanaler.

Lagardère Sports kommer att skapa och leverera klipp som är skräddarsydda för Blåkläders kommunikation, detta för att aktivera företagets partnerskap med IHF på ett autentiskt och mycket övertygande sätt.

Blåkläders klipp och filmer från Handbolls-VM i Danmark och Tyskland kommer att innehålla en mix av fokus på enskilda lags insatser men också svepande och allmänt innehåll från flertalet lag Det första i raden av klipp som ska ge en extra dimension till hela världsmästerskapet kommer den 14 januari, och sedan rullar det på i samma takt som spänningen stiger på vägen mot världsmästartiteln.

Mer handboll. Mer VM. Mer av allt. Som det ska vara.

Håll koll på www.blaklader.com/handball för att se alla unika klipp.

Nu kör vi!