BLÅKLÄDER STOLT SPONSOR TILL HANDBOLLS-VM 2019

Precis som många av Blåkläders användare älskar företaget handboll. En tuff, rak, ärlig och oerhört intensivt underhållande sport som aldrig lämnar någon oberörd. Därför är det med extra stor stolthet som Blåkläder i dag kan presentera att de är officiell sponsor till IHF Handball World Championship 2019, kort och gott Handbolls-VM.

- Blåkläder vill synas och vara där våra slutkunder finns, och det är vi övertygade om att Handbolls-VM är ett väldigt bra forum för. Som ett av Europas ledande varumärke inom arbetskläder vill vi nå ut längre och ta ännu mer plats, och så ser vi såklart fram emot att bjuda alla våra kunder på en härlig folkfest och spektakulär idrottshändelse, säger Kalle Larsson, marknadsansvarig på Blåkläder.

Det 26:e världsmästerskapet i handboll avgörs mellan den 10 januari och 27 januari 2019 inför en mångmiljonpublik, både genom packade arenor och tv-tittare världen över. Spelplatser är Hamburg, Berlin, Köln, München, Köpenhamn samt Herning. En spännande och efterlängtad handbollsfest väntar för alla som älskar sporten och som vill se just sitt landslag skriva in sig i historieböckerna.