En hybrid av komfort och värme

Blåkläders hybridjacka är en symbios av optimal komfort, utomordentlig passform och värmande effekt. Den passar perfekt nu när graderna snabbt sjunker nedåt!

Den främsta anledningen till att man kan kalla jackan just hybrid är dess blandning av både material och funktioner, smart utfördelade i olika zoner över hela plagget.
Ärmar och sidor är i mjuk, lätt, vindtät och vattenavvisande softshell som inte bara ger dig skydd mot den kylande vinden och regnet. Tack vare softshellpartiernas goda andningsförmåga gör det även så att du kan röra dig fritt och ledigt utan att svettas för mycket. Jackans rygg är förlängd för extra komfort.

Hybridjackans bål är fodrad i ett lätt men ändå värmande Thermore® ECODOWN-material som är tillverkat av återvunna petflaskor. Detta ger välbehövlig och trygghetsgivande värme där och när det behövs som allra mest.
Jackan kan just nu köpas i de tre färgkombinationerna svart/varselgul, svart/röd samt svart/mörkgrå.

Blåkläders hybridjacka är den perfekta kamraten nu när graderna snabbt börjar sjunka nedåt. Dess optimala komfort, utomordentliga passform och värmande effekt gör så att plagget sticker ut bland mängden.