DU KOMMER MED ALL SÄKERHET VARA LÄTT PÅ FOTEN!

Skyddsskor skall precis som det låter skydda dina fötter mot de risker som de dagligen utsätts för. Det är dock mer regel än undantag att arbetsskor med skydd uppfattas som tunga och otympliga. Blåkläder vill med sin nya skokollektion bevisa att det är fullt möjligt att ta fram en sko som är lätt och flexibel utan att man tummar på den nödvändiga säkerheten.

”Vi ville utmana oss själva och uppfattningen att en klassik skyddssko måste vara tung och klumpig. Med facit i hand har vi lyckats kombinera skydd, lättviktskänsla, komfort och flexibilitet på ett fantastiskt sätt. Vi är stolta över resultatet och vet att detta är rätt väg att gå”. Johan Sundquist, Produktchef hos Blåkläder.

Kollektionen finns hos utvalda Blåkläderåterförsäljare vår 2016.

Blåkläders mål är att alltid erbjuda skyddsskor till professionella yrkesmän inom alla områden. Vi känner till vår marknad och strävar alltid efter att utvecklas för att leverera det som våra kunder efterfrågar.

Alla Blåkläders skyddsskor är utvecklade med noga utvalda material så att fötterna alltid är skyddade på bästa möjliga sätt.

Se kollektionen HÄR