DE TRE VÄNNERNA OCH BLÅKLÄDER HJÄLPER DIG ATT TA SNYGGARE BILDER!

Blåkläder inleder ett spännande sponsorsamarbete med företaget Black Eye. 

Fotografen Arto Ekman och de professionella snowboardåkarna Fredu Sirviö och Eero Ettales gemensamma passion för bräda, foto och sport resulterade i en förenad vision - att göra det enklare för alla att ta schysta bilder. Killarna hade uppmärksammat den komplicerade processen från fotografering till redigering och färdig bild. De saknade en lösning som förenklade processen, utan inblandning från diverse kameror, datorer och redigeringsprogram, som dessutom med ett enkelt knapptryck kunde delas på sociala medier. Lösningen fanns närmare än var de i början kunnat förutspå, i deras fickor!

Så kan man kortfattat beskriva starten för företaget Black Eye vars universella fotolins blev resultatet på vännernas uppmärksammade problem. Linsen kan enkelt fästas på din mobilkamera och du är redo att ta schysta bilder. Linsen passar på samtliga smartphones och finns idag i flera versioner beroende på slutanvändarens behov.

Det Helsingforsbaserade företaget Black Eye blev snabbt en hit på marknaden och har sedan 2013 försett stora delar av världen med sin unika lins.

Vännerna beskriver sin produkt som ”A truly game changer” då alla, inklusive amatören, kan ta riktigt coola bilder med sin mobil.

Genom sin smarta lins utmanar killarna de existerande spelreglerna för kameror på marknaden. Utmaningen, drivet och det faktum att man gör något åt ett uppmärksammat problem linjerar väl med Blåkläders värderingar och de skriver under på att Black Eye gör grymma linser!

Besök närmsta återförsäljare för att ta del av kampanjen där ni kan få en Black Eye lins vid köp av ett par byxor från Blåkläder.