BLÅKLÄDER TAR UT SVÄNGARNA MED EGENDESIGNADE SKIDOR!

Med hjälp av Åre Skidfabriks koncept ”Custom Made” har Blåkläder designat ett par egna skidor som är tillverkade i sann och gedigen hantverksanda.

Inspirerade av trenderna i USA började Stefan Cederberg och Patrik Söderlund år 1981 att utveckla snowboards i ett garage på Frösön utanför Östersund, vilket visade sig ligga helt rätt i tiden. Det lilla garaget byttes snart ut till en toppmodern fabrik - Åre Skidfabrik. Sedan 1993 har deras största fokus varit skidtillverkning och det gedigna hantverket har alltid genomsyrat hela ledet av produktionen. Fabriken har de nödvändiga och moderna maskinerna som krävs för att tillverka förstklassiga skidor både storskaligt och i mindre skala. Trots maskinernas inverkan på tillverkningen går deras hantverk inte att ta miste på, varje enskild skida tas om hand med slipning, pressning och montage. Skidorna tillverkas av och för människor som brinner för att åka skidor.

Blåkläder förklarar valet av Åre Skidfabrik som fabrikör för skidorna som enkelt då båda parter står för kvalité och funktion, två viktiga parametrar som ständigt ligger i grund för valet av nya samarbeten.

Känner du någon som gillar Blåkläder och som är värd ett par unika skidor från Åre skidfabrik? Ta då chansen att nominera personen på Facebook.com/Blaklader t.o.m. 7/12.