BLÅKLÄDER LANSERAR TVÅ NYA FLAMKOLLEKTIONER!

Nu tar Blåkläder nästa steg inom inherent flamskyddade arbetskläder och lanserar två kollektioner som passar perfekt för dig som vill arbeta rörligt i tuffa och utsatta miljöer. De nya serierna av plagg är Inherent Stretch och den inherenta damkollektionen Multinorm Lightweight.

Blåkläder är bland de första på marknaden med inherent flamskyddade arbetskläder ackompanjerat av stretchpaneler. Denna kollektion av byxor som vi valt att kalla Inherent Stretch kombinerar maximal rörelsefrihet och ökad bärarkomfort med outtröttlig rivstyrka. Flambyxorna heter 1487, 1587 och 1486 och finns att köpa nu.

När ditt arbete kräver bästa tänkbara flamskydd och slitstyrka är Blåkläders multinormplagg för dam det du behöver. Flamkollektionen Multinorm Lightweight har dampassform och ripstop som garanterar rivstyrka och slitagemotstånd i utsatta arbetsmiljöer. I serien ingår jackan 4969, byxorna 7188 och 7189 samt underställsbyxorna 7203.

Andra nyheter inom Blåkläders inherent flamskyddade arbetskläder är tröjan 3458, underställsbyxorna 1889, underställströjan 4794 och half zip-underställströjan 4796.
De båda kollektionerna Inherent Stretch och Multinorm Lightweight dam samt de fyra övriga nyheterna finns nu att köpa via Blåkläders webbshop.

Kolla in Blåkläders hela utbud av flam- och multinormkläder på kampanjsidan:
https://www.blaklader.se/sv/flame-and-multinorm