BLÅKLÄDER ON TOUR TAR GULD!

Igår gick 2015 års InHouse gala på Berns salonger av stapeln. Galan hyllar den reklam som produceras internt på Sveriges marknads- och inhouseavdelningar. Blåkläder var nominerade i kategorin "Bästa Expo" med bidraget "Blåkläder on Tour". Nomineringen resulterade i GULD med följande motivering:

"Om man känner sin målgrupp bra och vet vad som engagerar dem har man kommit en bit på vägen. Om man dessutom aktiverar detta under en turné med andra starka partners och får relevant exponering, där produkter och varumärke laddas under en längre tid, når man ännu längre. Man kan till och med få sina fans att bli upphissade i Blåkläder. Imponerande spridning i sociala medier med nära 40 000 engagerade nya följare på nätet och åtskilliga timmars svettigt engagemang med fans, återförsäljare och kunder på plats. Grattis Blåkläder on Tour!"
- Gunnar Duintjer, CEO, Arkitektkopia. Juryns ordförande.  

Vi på Blåkläder är väldigt stolta över utmärkelsen och ser guldet som ett bevis på att hårt arbete, som alla på Blåklader dagligen bidrar med, verkligen lönar sig!I bifogad PDF finner ni vårt bidrag och beskrivning av projektet.