WE ARE NOT PERFECT, BUT WE ARE ALWAYS TRYING

Vi vet att vi inte är perfekta men förstår att det är vårt ansvar att göra vad vi kan för att bli det hållbara företag vi strävar efter att vara. Vi är en del av textilbranschen, vilket kräver extra mycket ansvar eftersom det är en resurskrävande verksamhet. Därför kompromissar vi aldrig med kvalitén för att plaggen ska vara så hållbara som möjligt. Vi arbetar också hårt för att minimera den negativa miljöpåverkan produktionen för med sig. Allt ifrån kemikalier, värme- och elförbrukning samt transporter kontrolleras och begränsas. Det är vårt yttersta ansvar att aldrig luta oss tillbaka, utan varje dag se vilka åtgärder vi kan göra för att bli bättre där vi brister. 

Vi tror på socialt ansvar genom hela produktionen och verkar för att alla arbetstagare skall ha en bra och säker arbetsmiljö med goda villkor. För att kontrollera hela värdekedjan har vi full insyn i våra fabriker och väljer leverantörer med omsorg. Det har vi gjort i över 20 år.

Vi vet att vi kan göra mer, det är just den vetskapen som driver oss till att söm för söm ta ytterligare ansvar för produktion och miljö. 

 


För frågor och mer information, vänligen kontakta:
saljsupport@blaklader.com
0325-661900

Code of Conduct

  • CSR - Corporate Social Responsibility

    Vi tar vårt miljö- och sociala ansvar från produktidé till färdig produkt, försäljning och logistik samtidigt som vi utvecklar våra sociala och miljömässiga insatser genom långsiktigt samarbete med leverantörerna.